We zitten weer volop in de mooiste tijd van het jaar: de interclubweken. Niet minder dan 22 Gantoiseteams kruisen wekelijks de rackets met andere tennisclubs en genieten daarbij van een mooie mix van competitie, gezelligheid en verbroedering. We hebben teams van verschillende niveaus én van verschillende leeftijden: van U9 tot en met Heren 70!

Kom mee genieten

Al dat jong en wat ouder geweld heeft al voor veel mooie en spannende wedstrijden gezorgd. Benieuwd? Op onze website en aan het informatiebord in de tennishal vind je elke week een overzicht van de thuiswedstrijden van onze teams. Kom eens kijken en supporter je tennisvrienden naar de overwinning!

En hoe staan we ervoor?

De interclub is nog volop bezig, dus er kan nog veel gebeuren. En winst is er hoe dan ook voor alle deelnemers: je krijgt wedstrijdervaring, leert diverse speelstijlen en nieuwe tennisvrienden kennen, ontdekt waar je zelf goed in bent en waar je nog moet aan werken … Maar een aantal teams staan toch al wel in een zeer mooie positie om verder te geraken in deze interclub.

Plaats 1

Zo hebben we bij de U11 (afdeling 4) twee teams die aan de leiding staan in hun poule:

  • Het meisjesteam van kapitein Renee VandeVyver
  • Het jongensteam van kapitein Casper Vanfleteren

En ook het Heren 35 1-team van kapitein Christophe Callens staat op plaats 1.

Plaats 2

Daarnaast hebben we enkele teams die voorlopig op plaats 2 staan:

  • Het Dames 25 3-team van kapitein Eline Verstuijf
  • Het Heren (4) 1-team van kapitein Ludovic Thibaux

Voor onze Heren70 2 start de interclub volgende dinsdag 14 mei. Later meer hierover.

Nog veel plezier en succes allemaal!