GANTOISE

Beste supporters van Gantoise,

Het is zover! Voor onze Heren 1 is de race naar de Final Four in volle gang en jullie club, Gantoise, strijdt mee om een felbegeerd ticket. Wegens een spannende strijd met Watducks, Dragons en Braxgata is iedere match van cruciaal belang. En nu is het tijd om jullie club naar de overwinning te juichen!

De Dames zijn goed op dreef en in volle voorbereiding voor de play-offs. Ook zij verdienen meer dan ooit onze maximale steun! 

Kom massaal naar de wedstrijden nu zondag tegen Herakles (Dames 12u en Heren 15u) en moedig de speelsters en spelers aan om alles te geven op het veld. Laat zien dat jullie achter hen staan en dat jullie geloven in een plekje in de Final Four. Samen kunnen we geschiedenis schrijven en Gantoise naar de overwinning juichen!

Ons horecateam staat ook paraat en het restaurant verwelkomt jullie voor een lekkere BBQ (20€ pp) tussen de wedstrijden door. Geen reservering nodig! 

Mis deze spannende duels niet, want de sfeer zal ongelooflijk zijn. 

De spelers hebben jullie steun hard nodig om die laatste stap te zetten richting play-offs. Samen zijn we onverslaanbaar!

Tot ziens in de Gantoise Hockey Arena en laten we samen juichen voor onze club, Gantoise!

Nieuwe partner: Whitemilk voor goud

Whitemilk ontwerpt, integreert en verhuurt audiovisuele oplossingen die mensen verbinden. We zijn aanwezig in boardrooms, meeting rooms, kleine, grote en royale samenwerkplekken, raadzalen, auditoria en control rooms. We verzorgen de techniek tijdens B2B evenementen van wereldformaat. En we staan de komende 3,5 jaar ook geregeld aan de zijlijn van het hockeyveld te supporteren. Whitemilk is trotse nieuwe gold partner van de Gantoise.

Whitemilk dacht na over duurzame sportsponsoring van een club die op het hoogste niveau speelt en daar indrukwekkende resultaten neerzet, maar die ook voor verbinding zorgt en waar iedereen zich thuis mag voelen. Een club met een geschiedenis die ambitieus naar de toekomst kijkt. Die anders is dan doorsnee. Zo’n club zou bij ons passen.

 • In 2024 is Whitemilk 30 jaar de referentie in het integreren van de meest geavanceerde audiovisuele (AV/IT) technologieën.
 • Onze 360° visie gaat bij presales en conceptfase tot (proactieve) service & support.
 • 3 locaties in België: Ronse (HQ), Melle (rental), Kwaremont (lab).
 • Je vindt onze oplossingen in: corporate, public, healthcare, higher education.

Whitemilk is een getrainde ploeg vol audiovisuele experts. Zij zijn er enerzijds op gebrand om samenwerken in organisaties naar een hoger niveau tillen, en weten anderzijds dat achter de ‘wows’ tijdens een event heel wat know-how zit.

Wij maken de audiovisuele verbinding. If you can connect people, you can create the future.

Tot een volgende zondag!

Na de paasvakantie starten we met een nieuwe ladderformule voor het seizoen '24-'25. In samenwerking met de UGent spin-off Previso werd een nieuwe app ontwikkeld, TournoMate. Deze app is nog in volle ontwikkeling, maar ondersteunt momenteel de enige échte ladderformule waarbij:

 • Iedereen zich individueel inschrijft en dus niet per team.
 • Een ronde steeds twee weken duurt en elke speler per ronde één wedstrijd speelt.
 • Aan een wedstrijd vier spelers worden toegewezen en deze spelers dus binnen de twee weken een slot van 1,5 uur moeten inplannen voor het afwerken van de wedstrijd. Indien je als speler niet beschikbaar bent om te spelen tijdens de ronde, word je automatisch beschouwd als de verliezer en is er geen winnaar voor de trede-wedstrijd.
 • Een wedstrijd overeenstemt met 10 minuten opwarming en drie mini-wedstrijden van elk 25 minuten. Voor elke mini-wedstrijd worden er nieuwe teams samengesteld, zodat men steeds met iedereen speelt. We raden het volgende schema aan waarbij speler A, de speler is die het hoogst gerangschikt is, en speler D de laagste gerangschikte persoon.

 • Een mini-wedstrijd duurt 25 minuten. Na de 25 minuten wordt de wedstrijd abrupt gestopt en de huidige score vastgelegd.
 • De speler die over de drie mini-wedstrijden het meeste spelletjes wint, wordt beschouwd als de winnaar. De speler met het minst gewonnen spelletjes is de verliezer. De winnaar zal binnen de algemene rangschikking een trede stijgen, de verliezer zal een trede dalen.
 • Bij elke ronde kan het ook zijn dat je als speler niet wordt toegewezen aan een trede-wedstrijd en dus BYE bent. Dat wil zeggen dat je je huidige rangschikking behoudt en dus niet zal zakken of dalen.

TournoMate is nog steeds in volle ontwikkeling en alle feedback is dus zeker welkom. Aanvullend is het mogelijk dat er bepaalde zaken nog niet lopen zoals gewenst en er bijgevolg tijdens de competitie zal moeten bijgestuurd worden. We rekenen hierbij op jullie begrip.

Praktisch:

 • Inschrijven kan via onderstaande links. De laddercompetitie is enkel toegankelijk voor Gantoise-leden en daarom is het belangrijk dat je bij registratie gebruikmaakt van het email adres dat werd gebruikt voor het aanmaken van je Gantoise-abonnement.
 • De eerste ronde start om maandag 22 april en inschrijven kan tot en met zondag 21 april. Inschrijven na 22 april is nog mogelijk, maar betekent dat je pas zal toegevoegd worden aan een wedstrijd bij het starten van een nieuwe ronde.
 • De ladder loopt het hele seizoen (met uitzondering van een pauze van 15 juli tot 15 augustus). De laatste ronde van de ladder wordt eind oktober gespeeld.

DC Padel wenst jullie alvast veel plezier en hoopt dat de nieuwe formule resulteert in nieuwe contacten en vooral veel spelplezier!

 

Beste Gantoise vrienden,

Het hockeykampioenschap is razend spannend met bijzonder belangrijke wedstrijden dit en volgend weekend. 
Omdat een Gantoise Night zonder topspelers, noch bijhorende awards geen ‘echte’ Night is hebben we de moeilijke beslissing genomen om die naar een andere datum te verplaatsen.
Bovendien bleek de zaterdag na de Paasvakantie ook niet de allerbeste datum te zijn voor behoorlijk wat leden, dus stellen we deze prachtige avond dan ook liever uit naar een meer passende datum. 
Uitstel is zeker geen afstel! De nieuwe datum wordt snel gecommuniceerd.
En nu: vizier op zondag voor een hopelijk schitterende Super Sunday!
Grote dank voor jullie begrip  

 

Op 14 april mochten we in het kader van de Tennismakingsmaand heel wat tennisliefhebbers ontvangen.

Of je nu last had van hardnekkige tenniskriebels, als absolute beginner zin had om deze prachtige sport aan te leren of je skills wou opfrissen voor het nieuwe outdoorseizoen, deze stralende zondag was hét moment om op onze sfeervolle tennispleinen te verzamelen.

Voor de kids zijn er trouwens tijdens de maanden april en mei gratis proeflessen tennis. Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden. Tennisfun gegarandeerd om op een leuke manier te proeven van tennis en nieuwe vriendjes te maken!

Zo schrijf je in: op aanvraag via mail (tennisschool@gantoise.be) of via dit inschrijvingsformulier.

 

 

 

Het Goodwill Cup veldhockeytornooi was een bruisende bijeenkomst waar maar liefst 19 teams streden om geld in te zamelen voor het goede doel. Onder een stralende zon genoten de deelnemers van het prachtige weer en de levendige sfeer op het veld. De ambiance was geweldig en de competitie was intens. Elk team zette zijn beste beentje voor, zowel op als naast het veld. Op het einde van de dag hebben we 4000 euro kunnen weggeven aan vijf verschillende goede doelen, grotendeels dankzij onze tornooisponsor ADM. Het was een fantastische dag vol sportiviteit en solidariteit, waarbij de ware geest van het hockey naar voren kwam.

 

 

Meer info? http://www.goodwillcup.be

 

Menu Gantoise Gazet
De laatste Super Sunday dit seizoen: kom je ook?
15/04/2024
Sponsor in de kijker: Whitemilk
15/04/2024
Padel Ladder 2024: what's new?
13/04/2024
Gantoise Rocks: uitstel is geen afstel
04/04/2024
April = Tennismakingsmaand!
22/03/2024
ADM Goodwill Cup: een dag vol sportiviteit en solidariteit!
12/03/2024
HEAD PARTNER
PLATINUM PARTNERS
DIAMOND PARTNERS
GOLD PARTNERS
MAIN PARTNERS
PARTNERS
GANTOISE MEMBER+

© 2023, website powered by Twizzit.com