GANTOISE

Verzekering

Bij een sportongeval zijn alle spelers, oefenjeugd en trimmers, die in regel zijn met hun lidgeld, en ook alle managers coaches, scheidsrechters aangesloten bij de Belgische Hockeybond. De Hockeybond heeft een extra sportongevallenverzekering afgesloten.

Bij een ongeval moet men een ingevuld aangifteformulier mailen naar de verzekeringsmaatschappij (met het secretariaat van de betrokken hockeyclub in CC).
Klik HIER om het aangifteformulier te downloaden.
Bewaar steeds alle documenten die betrekking hebben op de verkregen zorgen en geneesmiddelen. Breng eerst alles binnen bij de mutualiteit. Na hun goedkeuring moet de mutaliteit afrekening samen met alle facturen en onkostennota’s opgezonden worden naar de verzekeringsmaatschappij. Hou hen vooral op de hoogte van de evolutie van de verwonding door medische rapporten te bezorgen.
Druk bij ongeval de documenten af en vul ze zo volledig mogelijk aan.
Laat de verzorgende arts het medisch gedeelte invullen en mail het ingevulde formulier, zo snel mogelijk na het sportongeval, via PCI.aangifte-constat@belins.be naar Belfius.

 

Veiligheid

Een hockeyspeler is ALTIJD voorzien van been- en mondbescherming. Zonder deze beveiliging worden spelers in GEEN GEVAL niet toegestaan op trainingen en wedstrijden. De ouders dragen hiervoor de verantwoordelijkheid en niet de ploegmanagers of -coaches!

Eerste hulp

Er bevindt zich eerste hulpkit + AED in het clubhuis op Noorderlaan 10 en Noorderlaan 25. Het spreekt voor zich dat iedereen moet meewerken om die kit volledig te houden. Wanneer u iets uit de kit verbruikt, vragen wij u dit op te noteren en aan de bar mee te delen. Indien daartoe geen gelegenheid was, graag achteraf een e-mail naar secretariaat@gantoise.be.

 

Aanvragen Derogaties KBHB - VHL


Aanvragen tussenkomst ziekenfonds

Download of vraag naar een invulformulier bij uw ziekenfonds voor een tegemoetkoming in het lidgeld of de deelname aan sportkampen.
Opgelet! Elk ziekenfonds heeft een verschillend aanvraagformulier.

Mail het formulier (met kleefvignet en zo volledig mogelijk ingevuld) naar secretariaat@gantoise.be. Wij sturen het ingevulde formulier zo snel mogelijk per mail terug.

 

Aanvraag Fiscaal Attest

Voor deelname aan sportstages die door Gantoise vzw zijn georganiseerd in het vorige kalenderjaar, kan Gantoise per kind een fiscaal attest afleveren. Stuur uw aanvraag per mail naar secretariaat@gantoise.be en vermeldt hierbij voor welke sportstages dit attest aangevraagd wordt, evenals het Rijksregisternummer van het kind en van de aanvragende ouder, alsook het thuisadres. 

Huisartsen in Gent
in het weekend of op feestdagen: 1 nummer en 3 adressen: 09/236 50 00 en Baudelokaai 7 of Martelaarslaan 305 of Kliniekstraat 27 .

Tandartsen in Gent
Tel.: 0903 39 969. Dit is een betalend nummer (1,50 euro per minuut) dat bereikbaar is op zaterdag, zondag en feestdagen tijdens de wachtdiensturen van 9 tot 18 uur.

Medische spoeddienst in België
100 - van hieruit wordt verdere hulp georganiseerd: ziekenwagen, brandweer, politie…

Medische spoeddienst in Europa
112 - uniform noodnummer in Europa - vanhieruit word je doorgeschakeld naar de dichtstbijzijnde centrale van de spoeddiensten

Brandweer
100

Politiehulp (dringend)
101

Ziekenvervoer van het Rode Kruis
105 - 02/645 47 79 (dispatching) - voor niet-dringend ziekenvervoer, ongevallen thuis en dringende hulpverlening bij rampen.
Rode Kruis Vlaanderen: 02/349.53.50

Wachtdienst Apothekers
0900-105 00

© 2024, website powered by Twizzit.com