GANTOISE

Wegens het aangekondigde stormweer worden alle indoor- en alle outdoortrainingen van donderdag 22 februari 2024 geannuleerd.
Er worden windsnelheden van 80 km/u of meer voorspeld en we willen geen risico's nemen.
Alvast bedankt voor jullie begrip.

Beste Gantoiseleden,

Op Kerstdag en Nieuwjaarsdag zullen onze clubhouses gesloten zijn.
Op zondag 24 en 31 december zal de bar eveneens gesloten zijn.
Het secretariaat is met verlof tot en met 7 januari 2024.

We wensen jullie fijne feestdagen!

 

Iedereen die op onze site #10 gepasseerd is kan er niet omheen. We hebben naast onze Gantoise Hockey Arena nu ook een eigen indoor hockeytempel!

We zijn echt blij dit te hebben kunnen realiseren voor alle hockeyleden die graag indoor spelen.

Vorig jaar werden we genoodzaakt een heel moeilijke keuze te maken waardoor indoor hockey niet aan iedereen kon aangeboden worden.

Het hoofdprobleem was immers dat we niet over genoeg zalen beschikten voor het aantal ploegen en dat we bovendien (door de afstand) absoluut niet genoeg zaalverantwoordelijken vonden. Het leek ons dan een interessante keuze om het probleem structureel aan te pakken en onze eigen indoorzaal te voorzien.

Na analyse bleek dit mogelijk en werd geopteerd om dit op de #10 te plaatsen aangezien we genoeg ruimte moesten voorzien.

De (verwarmde!) zaal betekent meer winters hockeyplezier dichter bij huis en ook gezelliger napraten aan onze gekende bar.

We hopen alvast dat we zo op lange termijn indoor hockey voor iedereen hebben veiliggesteld en wensen jullie heel veel spelplezier! 

Schrijf jullie snel in voor het HocKina Indoor Elite Camp tijdens de Kesrtvakantie.
Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar!

Meer info en inschrijven? Klik HIER

 

Op Super Sunday 22 oktober nemen onze eerste ploegen hockey het opnemen tegen de Dames en Heren van Victory.
We serveren die dag gebraden kip, sla en wedges als lunch. Inschrijven? Klik HIER

Op zondag 29 oktober is er wederom Super Sunday met de Dames van Wellington en de heren van Orée als tegenstanders.
Dan mogen jullie zich verwachten aan een Italiaans buffet. Inschrijven? Klik HIER

Kom opnieuw onze Gantoise teams massaal aanmoedigen!

 

Bij de start van het hockeyseizoen geven we nieuwsgierigen elk jaar de kans om te proeven van onze geliefde sport en de bijhorende clubbeleving. The proof of the pudding is in the eating, nietwaar? Voor velen is het een eerste kennismaking met hockey en komen ze al spelend snel te weten hoe uitdagend het is om de juiste grepen te beheersen en een bal richting het doel te slaan. Als het voor onze getrainde leden al zo’n uitdaging is om onder druk de juiste beslissing te nemen, stel je eens voor wat het moet zijn voor iemand die voor de eerste keer zo’n onsmakelijk stuk plastic tussen de tanden moet houden.

Gelukkig heeft Gantoise heel wat motiverende trainers: er kwamen maar liefst 161 sportievelingen een proefsessie volgen. Sommigen hunkerden allang om in de voetsporen van broer, zus of ouder te mogen treden en hadden tot voor kort enkel de kans het veld reikhalzend van achter de tralies te aanschouwen. Het gras is altijd groener aan de overkant, weet je wel. En bij ons is dat blauw, een kleur die ze na voldoende training ook bij elke sportieve ontmoeting trots zullen mogen verdedigen. Welkom op Gantoise aan alle nieuwe spelers!

Dat onze club op vrijwilligers draait, dat weet iedereen intussen. Het bestuur, het management, de financiën, de communicatie… het gebeurt allemaal na de uren, vaak tot laat in de nacht, na de dagtaak en na kinderbedtijd. Het is vaak onzichtbaar werk dat onmisbaar is voor de vlotte werking van de club.

Net als in andere sportclubs verwachten we van al onze leden (of de ouders bij de kleintjes) dat zij zich mee engageren en deel worden van het DNA van de club. Want hoewel Gantoise blijft groeien en professionaliseren, is het nog lang niet mogelijk om voor alle taken betaalde krachten in te zetten. En eigenlijk gelukkig maar. Want die betrokkenheid van de leden voel je, waardoor de club een tweede thuis wordt.

De Family Crew is intussen vrij goed ingeburgerd, de U14’s nemen hun verantwoordelijkheid op als ballpatrol, veel leden zien we met de glimlach helpen bij de tornooien of evenementen… om nog maar te zwijgen over de permanente inzet van de managers, coaches of scheidsrechters. Jullie werk wordt enorm geapprecieerd en wordt absoluut niet als vanzelfsprekend beschouwd!

Namens de ganse club dus een gemeende dankjewel aan wie zich zo vaak inzet. En aan zij die iets te vaak de andere kant opkijken – jullie weten wie jullie zijn - aarzel niet om het goed te maken! 

 

Zondag is het weer zover: de tweede Super Sunday van het seizoen!

Om 12u spelen de Dames tegen Dragons, om 15u is het de beurt aan de Heren.

Wat schaft de pot? Zalm met sla, krieltjes en bearnaisesaus. Inschrijven voor deze heerlijke lunch kan hier!

Zoeken op de site
Wedstrijden Dames 1
Wedstrijden Heren 1
Binnenkort

 

 

 

HEAD PARTNER
Platinum Partner
Diamond Partner
Gold Partner
Main Partner
Partner
GANTOISE MEMBER+

© 2023, website powered by Twizzit.com