GANTOISE

Beste Gantoise vrienden,

Het hockeykampioenschap is razend spannend met bijzonder belangrijke wedstrijden dit en volgend weekend. 
Omdat een Gantoise Night zonder topspelers, noch bijhorende awards geen ‘echte’ Night is hebben we de moeilijke beslissing genomen om die naar een andere datum te verplaatsen.
Bovendien bleek de zaterdag na de Paasvakantie ook niet de allerbeste datum te zijn voor behoorlijk wat leden, dus stellen we deze prachtige avond dan ook liever uit naar een meer passende datum. 
Uitstel is zeker geen afstel! De nieuwe datum wordt snel gecommuniceerd.
En nu: vizier op zondag voor een hopelijk schitterende Super Sunday!
Grote dank voor jullie begrip  

Het Goodwill Cup veldhockeytornooi was een bruisende bijeenkomst waar maar liefst 19 teams streden om geld in te zamelen voor het goede doel. Onder een stralende zon genoten de deelnemers van het prachtige weer en de levendige sfeer op het veld. De ambiance was geweldig en de competitie was intens. Elk team zette zijn beste beentje voor, zowel op als naast het veld. Op het einde van de dag hebben we 4000 euro kunnen weggeven aan vijf verschillende goede doelen, grotendeels dankzij onze tornooisponsor ADM. Het was een fantastische dag vol sportiviteit en solidariteit, waarbij de ware geest van het hockey naar voren kwam.

 

 

Meer info? http://www.goodwillcup.be

 

Zondag staan er belangrijke wedstrijden op het programma tegen Daring (Heren) en Pinguin (Dames)

Jullie steun als clubleden is van onschatbare waarde voor onze spelers op het veld. Laten we met z'n allen onze clubkleuren trots vertegenwoordigen en onze spelers aanmoedigen tot de overwinning!

Onze spelers hebben keihard getraind en zijn tot het uiterste gegaan om zich voor te bereiden op deze wedstrijd. Nu is het onze beurt om hen te ondersteunen en aan te moedigen. Laat zien dat we als Gantoise hockeyclub een hechte en fanatieke supportersschare hebben, die altijd achter onze spelers staat.

Dus trek je clubtenue aan, neem je familie en vrienden mee en kom massaal naar het veld om voor onze spelers te supporteren. Samen kunnen we tot grote hoogtes stijgen en de overwinning binnenhalen!

Onze supportersclan G-Force organiseert trouwens speciale activiteiten rond de wedstrijden om de sfeer nog meer te verhogen. Zo zal top-dj L’Empereur aanwezig zijn om voor de nodige beats te zorgen. 

Daarnaast heeft ons horecateam ook gezorgd voor een heerlijke Gentse waterzooi voor wie wil genieten van een typisch lokale lekkernij. Om van deze lunch (die tussen de twee wedstrijden zal opgediend worden) te kunnen genieten, is het wel nodig om hier op voorhand in te schrijven!

De combinatie van muziek, lekker eten en natuurlijk de opwinding van de wedstrijd beloven een onvergetelijke ervaring voor alle fans die aanwezig zullen zijn. We kijken er dan ook naar uit om iedereen te verwelkomen en er samen een fantastische dag van te maken.

Tot zondag en Vamos Gantoise!

Iedereen die op onze site #10 gepasseerd is kan er niet omheen. We hebben naast onze Gantoise Hockey Arena nu ook een eigen indoor hockeytempel!

We zijn echt blij dit te hebben kunnen realiseren voor alle hockeyleden die graag indoor spelen.

Vorig jaar werden we genoodzaakt een heel moeilijke keuze te maken waardoor indoor hockey niet aan iedereen kon aangeboden worden.

Het hoofdprobleem was immers dat we niet over genoeg zalen beschikten voor het aantal ploegen en dat we bovendien (door de afstand) absoluut niet genoeg zaalverantwoordelijken vonden. Het leek ons dan een interessante keuze om het probleem structureel aan te pakken en onze eigen indoorzaal te voorzien.

Na analyse bleek dit mogelijk en werd geopteerd om dit op de #10 te plaatsen aangezien we genoeg ruimte moesten voorzien.

De (verwarmde!) zaal betekent meer winters hockeyplezier dichter bij huis en ook gezelliger napraten aan onze gekende bar.

We hopen alvast dat we zo op lange termijn indoor hockey voor iedereen hebben veiliggesteld en wensen jullie heel veel spelplezier! 

Schrijf jullie snel in voor het HocKina Indoor Elite Camp tijdens de Kesrtvakantie.
Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar!

Meer info en inschrijven? Klik HIER

 

Op Super Sunday 22 oktober nemen onze eerste ploegen hockey het opnemen tegen de Dames en Heren van Victory.
We serveren die dag gebraden kip, sla en wedges als lunch. Inschrijven? Klik HIER

Op zondag 29 oktober is er wederom Super Sunday met de Dames van Wellington en de heren van Orée als tegenstanders.
Dan mogen jullie zich verwachten aan een Italiaans buffet. Inschrijven? Klik HIER

Kom opnieuw onze Gantoise teams massaal aanmoedigen!

 

Bij de start van het hockeyseizoen geven we nieuwsgierigen elk jaar de kans om te proeven van onze geliefde sport en de bijhorende clubbeleving. The proof of the pudding is in the eating, nietwaar? Voor velen is het een eerste kennismaking met hockey en komen ze al spelend snel te weten hoe uitdagend het is om de juiste grepen te beheersen en een bal richting het doel te slaan. Als het voor onze getrainde leden al zo’n uitdaging is om onder druk de juiste beslissing te nemen, stel je eens voor wat het moet zijn voor iemand die voor de eerste keer zo’n onsmakelijk stuk plastic tussen de tanden moet houden.

Gelukkig heeft Gantoise heel wat motiverende trainers: er kwamen maar liefst 161 sportievelingen een proefsessie volgen. Sommigen hunkerden allang om in de voetsporen van broer, zus of ouder te mogen treden en hadden tot voor kort enkel de kans het veld reikhalzend van achter de tralies te aanschouwen. Het gras is altijd groener aan de overkant, weet je wel. En bij ons is dat blauw, een kleur die ze na voldoende training ook bij elke sportieve ontmoeting trots zullen mogen verdedigen. Welkom op Gantoise aan alle nieuwe spelers!

Dat onze club op vrijwilligers draait, dat weet iedereen intussen. Het bestuur, het management, de financiën, de communicatie… het gebeurt allemaal na de uren, vaak tot laat in de nacht, na de dagtaak en na kinderbedtijd. Het is vaak onzichtbaar werk dat onmisbaar is voor de vlotte werking van de club.

Net als in andere sportclubs verwachten we van al onze leden (of de ouders bij de kleintjes) dat zij zich mee engageren en deel worden van het DNA van de club. Want hoewel Gantoise blijft groeien en professionaliseren, is het nog lang niet mogelijk om voor alle taken betaalde krachten in te zetten. En eigenlijk gelukkig maar. Want die betrokkenheid van de leden voel je, waardoor de club een tweede thuis wordt.

De Family Crew is intussen vrij goed ingeburgerd, de U14’s nemen hun verantwoordelijkheid op als ballpatrol, veel leden zien we met de glimlach helpen bij de tornooien of evenementen… om nog maar te zwijgen over de permanente inzet van de managers, coaches of scheidsrechters. Jullie werk wordt enorm geapprecieerd en wordt absoluut niet als vanzelfsprekend beschouwd!

Namens de ganse club dus een gemeende dankjewel aan wie zich zo vaak inzet. En aan zij die iets te vaak de andere kant opkijken – jullie weten wie jullie zijn - aarzel niet om het goed te maken! 

 

Zoeken op de site
Wedstrijden Dames 1
Wedstrijden Heren 1
Binnenkort

 

 

 

HEAD PARTNER
PLATINUM PARTNERS
DIAMOND PARTNERS
GOLD PARTNERS
MAIN PARTNERS
PARTNERS
GANTOISE MEMBER+

© 2024, website powered by Twizzit.com