GANTOISE

Op 27 april is het zover: onze U16'ers organiseren hun eigen U16 hockey/tennis toernooi en party samen met onze vrienden van Indiana!
 
De formule is gewijzigd tov de vorige jaren… vanaf nu spelen ze een gemengd toernooi, gevolgd door een pizzanight en party!
 
Onze tennisvrienden krijgen hetzelfde aanbod maar bewijzen zich uiteraard on court in plaats van on field!!
 
Inschrijven en meer info via deze link: KLIK HIER
 
Hope to see you then om onze kleuren blauw-witte Gantoise kleuren te verdedigen!


Achter de schermen van Gantoise zoemen bezige bijtjes. Het kloppend hart van de tofste sportclub van West-Europa bestaat uit maar liefst twaalf directiecomités met tientallen leden. Elke dag weer houden zij -geheel vrijwillig!- de boîte draaiende. Wie doet de wedstrijdplanning, coördineert het onderhoud van de terreinen en zet zijn schouders onder de sponsorwerving? Wie organiseert tornooien, houdt nauwkeurig de boekhouding bij, schrijft de Gantoise Gazet en zorgt dat elk match op rolletjes verloopt? Wie zijn ze, wat drijft hen? In 2024 zijn deze helden geen nobele onbekenden meer. 

In elke Gantoise Gazet wordt een directiecomité in de kijker gezetDeze week: Tamara Berkvens en Delphine Mallien van DC Family. 

Wie zijn jullie en hoe zijn jullie DC voorzitter geworden? 
'Tamara
– Tam voor de vrienden – Berkvens is al sinds haar kindertijd verbonden aan de Gantoise, een rasechte Gantoise-girl dus. Ze is hockey- en tennislid en moeder van een toekomstige kampioen. Professioneel zit ze aan de bron van de beste chocolade bij Neuhaus… Tammie in de chocoladefabriek dus. 
Delphine Mallien kwam na haar hockeydebuut bij Beerschot en Victory eindelijk thuis bij Gantoise. In het weekend zie je haar langs het veld van haar drie dochters of als arbiter. In de week is ze advocaat.'

 
Wat zijn jullie taken op Gantoise? 
'We begonnen bij DC Family als gemotiveerde vrijwilligers: als we kunnen helpen, kun je op ons rekenen. Dat is nog steeds onze kerntaak. 
Doorheen de jaren werd het vrijwilligerswerk structureler en breidde de DC uit met andere ad hoc-opdrachten om het familiaal karakter van de club te ondersteunen: Sinterklaasfeest, Paasactie, U14- en U16-activiteiten, raad aan de managers… en uiteraard de G-Force!'

Wie zijn jullie teamleden en wat doen zij?
'Geraldine Buysschaert, Eva Houppels, Esther Deryck en Pieter Delbaere zijn vooral onze denktank: zij komen met de beste ideeën en meest pragmatische oplossingen bij uitdagingen. Pieter is vooral bekend als de leader of the G-Force, dé leider bij uitstek van de 12de man bij de matchen van de eerste ploegen. Maar eigenlijk is al wie ooit de mouwen opstropte voor de club, deel van ons team! Wij zijn de grootste DC van de club!'


Wat is jullie mooiste herinnering tot nu toe als voorzitter van DC Family?
'Naast de opening van de nieuwe site, zijn de Sinterklaasfeestjes zeker een jaarlijks topevent.'

Hebben jullie nog een bericht voor alle leden?
'Volunteering is at the very core of being a human. No one has made it through life without someone else’s help.'

  

 

 

Voor zaterdagen, Super Sundays, events of tornooien zijn verschillende PLOEGEN verantwoordelijk voor het invullen van de shifts.

Via twizzit kunnen leden en/of ouders van dezelfde ploeg zich samen opgeven en kan er binnen de ploeg worden afgesproken zodat een eerlijke verdeling van de taken gebeurt.

Jullie ploeg zal meer dan één keer aan bod komen, dus het is OK dat niet iedereen een shift kan opnemen op een bepaalde dag.

Aangezien managers, coaches en vaste scheidsrechters al heel wat uren vrijwilligerswerk verzetten voor de club, geldt dat zij 'vrijgesteld' zijn van deze 4 uren, al zijn ze natuurlijk steeds vrij om ook een shift in te vullen.

Meerdere ploegen kunnen zich inschrijven voor dezelfde dag. We zouden willen vragen dat per ploeg minimaal 3 shifts worden ingevuld. Een “first come first served”-principe geldt voor de invulling van de shifts.

 

Hoe meld ik me aan op Twizzit?

Kom je ons helpen als vrijwilliger?

 1. Alvast heel erg bedankt!
 2. Kom zeker op tijd
 3. Neem je mondmasker mee
 4. Doorloop op voorhand jouw taken als vrijwilliger en kom voorbereid toe op de club

 

Opnemen van een shift doe je als volgt:

 1. Ga naar Twizzit en log in https://app.twizzit.com/v2/login
 2. In jouw agenda vind je de rubriek “Gantoise Family”. Wanneer je hierop klikt vind je een lijst van mogelijke shifts met de uren die overeenkomen met de trainingen.
 3. Schrijf je in voor de gewenste shift en bevestig jouw keuze. 

 

Toch verhinderd?:

 1. Spreek eerst zelf een wissel af met een collega ouder of speler
 2. Ga naar Twizzit en log in https://app.twizzit.com/v2/login
 3. Ga naar jouw shift en klik op “vraag om vervanging”
 4. Jouw vervanger kan nu de shift invullen

 

Welke taken?

https://static.twizzit.com/public/v2/media/574/5f57457f0f8dc.pdf

Restaurant

Clubhouses Gantoise Noorderlaan 10 & 25

Openingsuren:

 • Maandag: vanaf 16u
 • Dinsdag: vanaf 16u
 • Woensdag: vanaf 12u
 • Donderdag: vanaf 16u
 • Vrijdag: vanaf 16u
 • Zaterdag: vanaf 8u30
 • Zondag: vanaf 8u30

Reservaties: clubhouse@gantoise.be

HEAD PARTNER
PLATINUM PARTNERS
DIAMOND PARTNERS
GOLD PARTNERS
MAIN PARTNERS
PARTNERS
GANTOISE MEMBER+

© 2024, website powered by Twizzit.com