GANTOISE

Zondag spelen onze Dames 1 en Heren 1 hun laatste wedstrijd van de heenronde. Onze dames staan autoritair aan de leiding met 33 punten op 36 en willen hun fantastische eerste ronde afsluiten met een goed gevoel. Ze nemen het op tegen Leuven, dat momenteel negende in het klassement staat. Van onderschatting mag geen sprake zijn als je naar hun resultaten kijkt!

Kan het nog spannender? Onze heren staan nu tweede in het klassement, met amper 4 punten voorsprong op de achtste in het klassement, Uccle Sport, onze tegenstander van zondag. Je mag deze wedstrijd gerust omschrijven als een 6-puntenwedstrijd. Winnen betekent de tweede plaats in het klassement veilig stellen en met een goed gevoel de winterstop ingaan!  

Maar gelukkig kunnen onze beide ploegen rekenen op de steun van hun ondertussen befaamde twaalfde man… G-Force

En op jou: kom supporteren en geniet meteen van een heerlijke hamburger (€ 20 of €13 voor de kids) of mosselen (€ 26). Schrijf hier in voor de lunch.

Tot zondag?Op Super Sunday 22 oktober nemen onze eerste ploegen hockey het opnemen tegen de Dames en Heren van Victory.
We serveren die dag gebraden kip, sla en wedges als lunch. Inschrijven? Klik HIER

Op zondag 29 oktober is er wederom Super Sunday met de Dames van Wellington en de heren van Orée als tegenstanders.
Dan mogen jullie zich verwachten aan een Italiaans buffet. Inschrijven? Klik HIER

Kom opnieuw onze Gantoise teams massaal aanmoedigen!

 

Bij de start van het hockeyseizoen geven we nieuwsgierigen elk jaar de kans om te proeven van onze geliefde sport en de bijhorende clubbeleving. The proof of the pudding is in the eating, nietwaar? Voor velen is het een eerste kennismaking met hockey en komen ze al spelend snel te weten hoe uitdagend het is om de juiste grepen te beheersen en een bal richting het doel te slaan. Als het voor onze getrainde leden al zo’n uitdaging is om onder druk de juiste beslissing te nemen, stel je eens voor wat het moet zijn voor iemand die voor de eerste keer zo’n onsmakelijk stuk plastic tussen de tanden moet houden.

Gelukkig heeft Gantoise heel wat motiverende trainers: er kwamen maar liefst 161 sportievelingen een proefsessie volgen. Sommigen hunkerden allang om in de voetsporen van broer, zus of ouder te mogen treden en hadden tot voor kort enkel de kans het veld reikhalzend van achter de tralies te aanschouwen. Het gras is altijd groener aan de overkant, weet je wel. En bij ons is dat blauw, een kleur die ze na voldoende training ook bij elke sportieve ontmoeting trots zullen mogen verdedigen. Welkom op Gantoise aan alle nieuwe spelers!

Dat onze club op vrijwilligers draait, dat weet iedereen intussen. Het bestuur, het management, de financiën, de communicatie… het gebeurt allemaal na de uren, vaak tot laat in de nacht, na de dagtaak en na kinderbedtijd. Het is vaak onzichtbaar werk dat onmisbaar is voor de vlotte werking van de club.

Net als in andere sportclubs verwachten we van al onze leden (of de ouders bij de kleintjes) dat zij zich mee engageren en deel worden van het DNA van de club. Want hoewel Gantoise blijft groeien en professionaliseren, is het nog lang niet mogelijk om voor alle taken betaalde krachten in te zetten. En eigenlijk gelukkig maar. Want die betrokkenheid van de leden voel je, waardoor de club een tweede thuis wordt.

De Family Crew is intussen vrij goed ingeburgerd, de U14’s nemen hun verantwoordelijkheid op als ballpatrol, veel leden zien we met de glimlach helpen bij de tornooien of evenementen… om nog maar te zwijgen over de permanente inzet van de managers, coaches of scheidsrechters. Jullie werk wordt enorm geapprecieerd en wordt absoluut niet als vanzelfsprekend beschouwd!

Namens de ganse club dus een gemeende dankjewel aan wie zich zo vaak inzet. En aan zij die iets te vaak de andere kant opkijken – jullie weten wie jullie zijn - aarzel niet om het goed te maken! 

 

Zondag is het weer zover: de tweede Super Sunday van het seizoen!

Om 12u spelen de Dames tegen Dragons, om 15u is het de beurt aan de Heren.

Wat schaft de pot? Zalm met sla, krieltjes en bearnaisesaus. Inschrijven voor deze heerlijke lunch kan hier!

Een drankje bestellen zonder cash of bankkaart? Dat is vanaf nu mogelijk.

Koop voor je kinderen een drankkaart, waarop ze perfect kunnen zien hoeveel tegoed ze nog hebben. Handig!

Haal 'm voor 20 euro aan onze twee bars op woensdag, vrijdag of zaterdag. Betalen doe je met bankkaart ;-).

Een snelle, maar toch gezonde en evenwichtige warme lunch voor de kinderen op woensdag? Dat kan vanaf nu op Gantoise#10. Voor een grote portie betaal je 15 euro, voor een kleine 12 euro. Schuif gezellig aan!

Onze Dames en Heren 1, allebei Belgisch kampioen, komen voor de eerste keer in actie aan de Watersportbaan.

De ploegen zijn ook dit jaar heel sterk en ambitieus. Het belooft weer een schitterend spektakel te worden, met tophockey van de bovenste plank. 

Ook onze G-Force supportersclan zal er zijn met leuke activiteiten voor de kids én ouders, signeersessies na de match en veel meer. Ook blijven eten voor, tijdens of na de wedstrijden zal mogelijk zijn dankzij ons Gantoise Catering team! Meer info voor keuze gerechten en reservaties volgt nog. Blokkeer alvast de hele namiddag! 

Zoeken op de site
Wedstrijden Dames 1
Wedstrijden Heren 1
Binnenkort

 

 

 

HEAD PARTNER
Platinum Partner
Diamond Partner
Gold Partner
Main Partner
Partner
GANTOISE MEMBER+

© 2023, website powered by Twizzit.com