GANTOISE

Securex is een ‘echte Gentse’ partner die ondernemers laat schitteren in welke fase ze zich ook bevinden; of je nu zelfstandig wil worden, personeel aannemen, een gepast loonbeleid wil uitwerken, opleidingen wil aanbieden of een verzekering afsluiten, wij helpen jou graag met de menselijke kant van de zaak.

Om de waarde hiervan te benadrukken bieden wij graag volgende voorwaarden aan voor leden, vrienden en familie:

Startende zelfstandigen

Opstart met gratis btw-activatie (60 euro korting) zowel voor hoofd- als bijberoep (in ruil voor een aansluiting bij Integrity – sociale kas Securex)

Gratis informatiegesprek van 1 uur met een expert      

Bedrijfsleiders

Loonbrief aan 15 euro indien ook sociale bijdragen en vennootschapsbelasting bij Securex, gratis advies rond de optimalisatie van uw loon als bedrijfsleider met een expert

Werkgevers (1-9)

Korting bij het sociaal secretariaat: 50% op de opstartkosten, 5% op de beheerskost zolang ook aangesloten bij onze Externe Dienst, gratis advies rond arbeidsreglement, paritair comité… met een expert

Grotere werkgevers (+10)

Speciale korting bij het sociaal secretariaat + 5% korting extra zolang ook aangesloten bij onze Externe Dienst

1-9 medewerkers: 10% korting op de beheerskosten + 50% korting op de opstartkosten

10-49 medewerkers: 15% korting op de beheerskosten + 50% korting op de opstartkosten

Vanaf 50 medewerkers: 20% korting op de beheerskosten + gratis opstartkosten + 5% extra korting zolang aangesloten bij onze Externe Dienst

Klik hier om onze site te bekijken of neem rechtstreeks contact op met annelies.devriesere@securex.be of mieke.tempelaere@securex.be, vergeet zeker niet ‘Gantoise’ te vermelden!

 

Nieuwe partner: Whitemilk voor goud

Whitemilk ontwerpt, integreert en verhuurt audiovisuele oplossingen die mensen verbinden. We zijn aanwezig in boardrooms, meeting rooms, kleine, grote en royale samenwerkplekken, raadzalen, auditoria en control rooms. We verzorgen de techniek tijdens B2B evenementen van wereldformaat. En we staan de komende 3,5 jaar ook geregeld aan de zijlijn van het hockeyveld te supporteren. Whitemilk is trotse nieuwe gold partner van de Gantoise.

Whitemilk dacht na over duurzame sportsponsoring van een club die op het hoogste niveau speelt en daar indrukwekkende resultaten neerzet, maar die ook voor verbinding zorgt en waar iedereen zich thuis mag voelen. Een club met een geschiedenis die ambitieus naar de toekomst kijkt. Die anders is dan doorsnee. Zo’n club zou bij ons passen.

  • In 2024 is Whitemilk 30 jaar de referentie in het integreren van de meest geavanceerde audiovisuele (AV/IT) technologieën.
  • Onze 360° visie gaat bij presales en conceptfase tot (proactieve) service & support.
  • 3 locaties in België: Ronse (HQ), Melle (rental), Kwaremont (lab).
  • Je vindt onze oplossingen in: corporate, public, healthcare, higher education.

Whitemilk is een getrainde ploeg vol audiovisuele experts. Zij zijn er enerzijds op gebrand om samenwerken in organisaties naar een hoger niveau tillen, en weten anderzijds dat achter de ‘wows’ tijdens een event heel wat know-how zit.

Wij maken de audiovisuele verbinding. If you can connect people, you can create the future.

Tot een volgende zondag!

 

Gantoise en Degroof Petercam tekenen nieuwe sponsoringovereenkomst

Investeringshuis Degroof Petercam en Gantoise verlengen hun samenwerking voor een termijn van drie jaar. Zo blijft Degroof Petercam als hoofdsponsor meetimmeren aan de toekomstige successen van Gantoise.

Adel Smaele, regiodirecteur Oost-Vlaanderen Degroof Petercam: “De kernwaarden van Gantoise zijn ambitie, respect en fairplay. Met die aanpak en visie op kwaliteit stijgt de hockeyclub boven het gemiddelde uit. Degroof Petercam deelt deze waarden en is net als Gantoise een topspeler in zijn segment. We openen deuren naar opportuniteiten voor onze cliënten en zetten daarnaast in op sterke partnerschappen die ons toelaten om relevant te zijn in de maatschappij. Ik hoop dat we tegen 2030 een groot tornooi naar Gent kunnen halen, een Europees kampioenschap zou schitterend zijn.”

Om het vernieuwde partnerschap met Gantoise te vieren, verloten we toegangstickets voor Het Kunstuur.

De tentoonstellingen die Het Kunstuur in Mechelen, Hasselt en Roeselare organiseert, zijn uitgegroeid tot een begrip. Als financiële groep met een hart voor kunst zet Degroof Petercam dan ook graag zijn schouders onder dit initiatief. Neem deel en maak kans op een van de 30 gratis duotickets!

Klik hier om deel te nemen. Vul je gegevens in zodat we contact kunnen opnemen als je een duoticket gewonnen hebt. Veel succes!

 

Jump,jump Gantoise jeugd! 

Elk Gantoise-lid jonger dan 16 krijgt een gratis toegangsticket om erop los te springen bij KOJUMP. De tickets zullen uitgedeeld worden door jullie lesgever of manager.

Wat is KOJUMP?

KOJUMP, dat zijn indoor trampolineparken voor jong en oud. In ons park in Oostakker bieden we 12 activiteiten aan voornamelijk rond trampolines, maar kunnen kinderen zich ook uitleven in de foam pit, met de interactieve lichtmuren, op de klimmuur, de Jump Tower met airbag, de battle beam en het Ninja parcours.

In een van onze KO Rooms kun je je verjaardagsfeestje organiseren onder begeleiding van een van onze coaches. 

Terwijl de kinderen zich uitleven in het park, kunnen de ouders in onze cafetaria genieten van een lekkere koffie met zicht op het park. 

Uiteraard is er Wifi ter beschikking voor wie intussen wat wil surfen of mailen.

Het is ons doel om op een plezante manier fysieke activiteit te stimuleren in een steeds digitalere en inactievere wereld.

Familiale bouwonderneming Vandenbussche NV uit Aalter is een erkende klasse 8-aannemer en is actief in zowel de appartementenbouw als de utiliteitsbouw. Vandenbussche specialiseert zich in het bouwen en verbouwen van kantoren, appartementen, woonprojecten, zorgcentra, sportcomplexen, scholen en openbare gebouwen. De focus ligt bewust op klasse 6- tot klasse 8-projecten. 
 
Ondernemingen, bouwpromotoren, architecten en overheden doen een beroep op de expertise van de ervaren onderneming. Bouwheren kunnen opteren voor de 'Wij trekken uw plan'-formule, waarbij Vandenbussche via co-engineering het volledige bouwtraject voor zijn rekening neemt (van studies tot oplevering). Vandenbussche begeleidt de klant tijdens het hele bouw- of verbouwproces.
 
Ondanks de grote capaciteit en draagkracht blijft Vandenbussche trouw aan de waarden en attitude van een familiale onderneming, met een no-nonsense mentaliteit en een duidelijke langetermijnvisie. Er is een transparante en ondersteunende structuur waar interne communicatie centraal staat. Via het opleidingsprogramma Vandenbussche Academy biedt de firma de 180 medewerkers een ruime waaier aan opleidingen en ontwikkelingskansen aan.
 

Het wereldwijd bekende Van Den Weghe verwerkt natuursteen voor allerlei toepassingen, zowel interieur als exterieur.

Schoonheid, finesse, constante vernieuwing en vakmanschap worden hoog in het vaandel gedragen.

Over de hele wereld wordt er naar de mooiste stenen en platen gezocht om te verwerken in de ateliers.

VDW staat in de hele wereld bekend als high-end bedrijf met een scherp oog voor luxedesign. 

We werken samen met gerenommeerde architecten zoals Glenn Sestig, Joseph Dirand, Jean Nouvel, Pierre Yovanovitch, Muller Van Severen...

In samenwerking met het team van Jean Nouvel leverde Van Den Weghe steen aan het in 2017 gebouwde Louvre in Abu Dhabi.

 

 

HEAD PARTNER
PLATINUM PARTNERS
DIAMOND PARTNERS
GOLD PARTNERS
MAIN PARTNERS
PARTNERS
GANTOISE MEMBER+

© 2024, website powered by Twizzit.com