Beste Gantoise-leden, beste vrienden, 

WAAAW !!

Onze mooie club schreef gisteren weer geschiedenis met twee schitterende Belgische titels in de Ion Hockey League, bij zowel dames als heren. 
Wat een ongelooflijke prestatie van onze meisjes en jongens! Voor de dames was het echt een overwinning ‘op karakter’, maar de ontlading en vreugde waren dan ook des te groter. Onze heren domineerden en brachten hockey van het allerhoogste en mooiste niveau. Een waar genot! 

We mogen met z’n allen terecht fier zijn op wie we zijn als club, want ook naast het veld waren jullie grandioos! Sport is emotie en de twaalfde man stond dit weekend gewoon op het veld. 
Dankzij die positieve energie die iedereen van begin tot einde uitstraalde is de droom uitgekomen. 
Dromen kunnen uitkomen wanneer je over alle puzzelstukken beschikt en ze bovendien op de juiste plaats komen te liggen. Wel, zaterdag en zondag lagen ze allemaal juist. En hoe! 
 
Immense dank dan ook aan jullie allemaal, onze topleden, voor de gedeelde passie, de enthousiasmerende gezangen en de bijzonder grote steun.
 
Ook onze trouwe partners stuwen ons al jaren naar die absolute top, net zoals zij ook doen voor hun professionele activiteiten. Een groot voorbeeld voor onze club! Dankzij hun cruciale steun werd alles mogelijk en dit verdient onze grootste respect en waardering
 
Gantoise mag zich een jaar lang (opnieuw) Belgisch hockeykampioen noemen! Tweemaal zelfs! Twee titels die we met veel fierheid, maar ook waardigheid en dankbaarheid zullen blijven koesteren. 
 
Proficiat nogmaals dus aan onze topspelers, onze coaches en hun staff voor die ongelooflijke prestatie en iedereen die hier een blauw-wit steentje (op welke manier dan ook) aan bijgedragen heeft
 
Van harte bedankt en leve Gantoise!
 
Olivier De Vos, Emma Dhooghe en Pieter-Anthony Delbaere
Voorzitters Gantoise Tophockey, Hockey en G-Force 
 
Fabrice Rogge, Alexander Saverys en Jean-Jacques Gernay
Algemeen voorzitter en vicevoorzitters Gantoise